xxter heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe integratie met Doorbird. Vanaf nu is het mogelijk om via de xxter-app met Doorbird te communiceren. Update uw xxter-app en maak gebruik van de nieuwe Doorbird integratie.

Wat is Doorbird?

Doorbird is een producent en ontwikkelaar van hoogwaardige video intercom voor iOS en Android. Doorbird combineert exclusief design met vernieuwe IP-technologie voor een betaalbare prijs. De installatie gaat zeer eenvoudig via het scannen van een QR-code. Met Doorbird krijgt u een melding op uw smartphone wanneer er bij u wordt aangebeld. U kunt uw bezoekers zien, met ze praten en de deur openen, overal ter wereld. Als u op reis bent, bent u toch een beetje thuis. Dit alles vanaf uw smartphone en/of tablet.

Combineer Doorbird met xxter

Combineer Doorbird met xxter en u kunt niet alleen communiceren met uw bezoek en uw deur openen via uw telefoon of tablet, u kunt ook het licht in uw pratiek, de hal en/of de trap aandoen, uw muziek zachter zetten of uw film pauzeren, eventueel zelfs geautomatiseerd. Dit allemaal via één app, dezelfde app waar u de rest van uw huis mee bedient. Via uw KNX-netwer is het heel eenvoudig en voordelig om de bediening met de xxter-app mogelijk te maken. De snapshots die u via xxter ontvangt zijn gratis.

Nieuwe design My xxter

Sinds kort staat de nieuwe configuratie omgeving van xxter online. Mijn xxter is nog gebruiksvriendelijker en heeft dezelfde frisse uitstraling als de website gekregen. Door de fraaie vormgeving en eenvoudige iconen is de Mijn xxter omgeving overzichtelijker en is alles nog sneller vindbaar.

Snapshot per e-mail

De laatste nieuwe functionaliteit van xxter is dat je nu ook snapshots per e-mail kunt ontvangen. Handig voor de mensen die op een PC werken!