• Translation
  • EnglishNederlands
xxter update: Nieuwe funcionaliteiten

xxter update: Nieuwe funcionaliteiten

Beurs Domotica & Slim wonen

Dit jaar hebben we besloten niet deel te nemen aan de Beurs Domotica & Slim Wonen in het Evoluon. Dit door de opzet van deze editie van de beurs, de standhouders die er komen te staan en de bezoekers die worden verwacht. In plaats daarvan willen we onze klanten een mooie aanbieding geven. Hierover later meer, houd uw mailbox in de gaten. Read more

Eerste KNX basis opleiding

Onlangs hebben we de eerste KNX basis opleiding gegeven bij xxter.

Deze 5-daagse KNX opleiding is de eerste opleiding die men moet volgen om KNX Partner te worden en om opgenomen te worden in de KNX Partner lijst op de website van KNX.

Tijdens deze opleiding leren de deelnemers het ontwerpen en in gebruik nemen van elektrotechnische installaties die voorzien zijn van een KNX bus-systeem.

We zijn trots te mogen melden dat alle cursisten met ruime voldoendes zijn geslaagd voor het theorie- en praktijkexamen!

Deelnemers eerste KNX opleiding xxter

Gefeliciteerd deelnemers!

Wilt u ook KNX Partner worden? Schrijf in voor de eerstvolgende KNX basis opleiding via deze pagina:
https://www.xxter.com/cursussen/knx-basis-opleiding-periode-3/

xxter trainingscentrum

xxter trainingscentrum

vanaf heden is xxter een officieel gecertificeerd KNX trainingscentrum. Door deze certificering is xxter gemachtigd om KNX opleidingen te geven waarvoor een KNX certificaat wordt afgegeven. Tijdens de opleiding leren de deelnemers onder andere een KNX installatie op te zetten. Wij bieden drie verschillende cursussen aan: xxter basis training, KNX ETS 5 opfris cursus en KNX basis opleiding.

Read more

Update 2.2 beschikbaar

Update 2.2 beschikbaar

De Robin Compact SIP werd in 2009 geïntroduceerd en heeft zich ondertussen bewezen als zeer betrouwbaar en prijstechnisch interessant intercom systeem dat nu gemakkelijk is aan te sluiten op de xxter omgeving. Door de volledige geanodiseerde aluminium behuizing is het toestel uitstekend beschermd tegen extreme weersinvloeden. In plaats van een mechanische druktoets om aan te bellen wordt gebruik gemaakt van piëzo technologie en is daardoor minder gevoelig voor invloed van vocht/vorst. Robin is beschikbaar met, en zonder camera. Meer informatie over Robin vindt u op www.robin.nl.

Read more