xxter x-mas challenge!

Doe mee en Win!

Er zijn verschillende prijzen te winnen, o.a. een Pairot, een Google Home mini, mini-powerbanks etc..

Hoe kan ik meedoen?

Wees creatief en bedenk een leuke kerst-toepassing met jouw xxter of Pairot en deel dit op social media. Bijvoorbeeld, een screenshot van een prachtig xxter profiel in kerstthema, een filmpje van je kerstboomplanner in actie, een speciale kerst stemopdracht of misschien een bijzonder kerstscript?

We laten je helemaal vrij om al je creativiteit te gebruiken. Zolang het maar iets met xxter, Pairot en kerst te maken heeft!

Voorwaarden:

  • Deze actie loopt van 1 december 2020 t/m 31 januari 2021
  • Je creatie wordt mogelijk gemaakt door xxter of Pairot
  • Er zit een kersttintje aan
  • Deel het bericht op social media (TwitterFacebookYouTube of LinkedIn) en tag ons in je bericht en gebruik #xxterchallenge in je post
  • Uit de inzendingen kiest xxter de mooiste, leukste en grappigste toepassing, en die ontvangen een prijs. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Door mee te doen geef je toestemming aan ons om je creatie (video, foto e.d.) te gebruiken in communicaties.

Let the games begin!

Pairot nu nog sneller in bedrijf!

Pairot nu nog sneller in bedrijf!

Sinds de update 1.3 voor Pairot is het aantal accessoires voor de assistenten uitgebreid. Bovendien zijn er nu twee extra importmogelijkheden beschikbaar voor KNX-projecten, waarmee de Pairot nog sneller in bedrijf genomen kan worden.

Verder lezen

Nieuw design voor de xxter-app 3.0!

Nieuw design voor de xxter-app 3.0!

Bij de laatste update 3.0 van de gratis xxter-app werd je op het sprankelende nieuwe beginscherm verrast met een volledige restyle van de app. Onze vormgever heeft een compleet nieuw design ontworpen in vier frisse kleuren. Het vertrouwde klassieke design van xxter blijft hiernaast gewoon beschikbaar.

Verder lezen

12,5-jarig jubileum xxter

12,5-jarig jubileum xxter

Het 12,5-jarig jubileum van xxter én het uitbrengen van de superhandige Pairot app willen we graag vieren met onze klanten. Al sinds de lancering in 2017 is de bruto adviesprijs van Pairot €595,- exclusief BTW. Om nog meer mensen de kans te geven het gemak van Pairot te ervaren, wordt de bruto adviesprijs van Pairot per 1 juli 2020 met maar liefst €100,- verlaagd naar €495,- exclusief BTW!

Verder lezen

Nieuw jaar, nieuwe Pairot firmware!

Nieuw jaar, nieuwe Pairot firmware!

xxter kijkt terug op een geweldig 2019 vol mooie en uitdagende projecten die we samen met onze bestaande en nieuwe klanten hebben mogen realiseren. Ook hebben we in 2019 een aantal updates met nieuwe functionaliteiten voor xxter gereleased die de xxter een nóg krachtiger visualisatiepakket hebben gemaakt.

Verder lezen

KNX via internet kan veilig!

KNX via internet kan veilig!

In diverse media wordt een onderzoek van Computest aangehaald, waarin wordt gesproken dat KNX niet veilig is als het met internet verbonden is.

Dit kan in bepaalde gevallen inderdaad onvoldoende veilig zijn, als je je onvoldoende bewust bent van de risico’s. Helaas komt er in de media een wat ongenuanceerd beeld over of het helemaal niet veilig kan. Dat is zeker niet het geval! Voor xxter is veiligheid en privacy al jaren één van haar belangrijkste speerpunten. xxter biedt ook al lang een veilige oplossing om KNX met internet te verbinden. Zowel voor apps alsook het onderhoud op afstand door installateurs. Ook wijzen wij installateurs op de risico’s en hoe ze deze kunnen ondervangen.

Met xxter kunt u uw huis dus wel veilig beschikbaar maken! Meer informatie is ook te vinden op: https://www.xxter.com/security/

Sonos en xxter in perfecte harmonie

Sonos en xxter in perfecte harmonie

In de nieuwe xxter firmware, versie 2.8, hebben we de Sonos integratie uitgebreid en verbeterd. Via het nieuwe Sonos element in de visualisatie kan je eenvoudig alle basisfuncties van het betreffende Sonos apparaat bedienen en zien welke titel afgespeeld wordt. Je kunt daarnaast een detailscherm openen waarin je de album cover ziet met extra bedienopties en waar je ook de Sonos apparaten kunt (de-)groeperen en een playlist of favoriet kunt kiezen.

Verder lezen