Onze producten zijn uit voorraad leverbaar.
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag per expres verstuurd

KNX BRIDGE VOOR
HOMEKIT, ALEXA EN GOOGLE HOME

  • Volledig gecertificeerd
  • Ondersteunt alle 3 de assistenten
  • Uit voorraad leverbaar
  • Geen abonnementskosten

Maak kennis met stembediening

“Alexa, turn on the lights in the living room.”

“Hé Siri, goeiemorgen”

“Ok Google, set the kitchen lights to 50%”

Bekijk in 1 minuut wat de mogelijkheden zijn van Pairot

xxter introduceert Pairot

Met de Pairot maakt u de KNX-installatie van iedere woning beschikbaar voor Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant. De Pairot fungeert als bridge en zorgt ervoor dat u met een Apple apparaat, Amazon Echo en Google Home de componenten in huis kunt bedienen en de status kunt bevragen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld via eenvoudige stembediening de lichten of de thermostaat aan te sturen. Bovendien beschikt de Pairot over een instelbare KNX-tunnelingang, waardoor de Pairot ook gebruikt kan worden om de KNX-programering te doen. De Pairot wordt geleverd via erkende KNX-professionals. De consumentenadviesprijs van de Pairot is € 565,- ex. BTW en geeft gecertificeerde ondersteuning voor alle drie de spraakassistenten. U betaalt geen abonnements- of licentiekosten. Professionals kunnen contact opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Interesse in de Pairot?
Neem dan hier contact met ons op.

Ondersteunende componenten

Welke mogelijkheden u heeft hangt er vanaf of u Apple Homekit, Amazon Alexa of Google Assistant wilt gebruiken. Met HomeKit heeft u de keuze uit verschillende apps, zoals de Woning-app van Apple, om uw woning te visualiseren. Met HomeKit kunt u via de stemassistent Siri uw woning bedienen op de iPad, iPhone, Apple watch, AppleTV en de HomePod. Heeft u een Amazon Echo of Google Home, dan kunt met Alexa of Google Assistant via stembediening uw woning bedienen. Alexa en Google Home zijn op dit moment nog maar beschikbaar in enkele talen en ondersteunen een bescheiden set aan componenten. Wanneer Amazon en Google de functionaliteiten uitbreiden, zal de Pairot hier snel op aansluiten met een gratis firmware update. Op dit moment worden de volgende elementen ondersteund:

Apple Homekit Amazon Alexa Google Home
Dimactor
Schakelactor / schakelaar
Thermostaat
Drukknop / schakelaar
Sceneknop √* √*
Jaloezieactor √* √*
Temperatuur sensor √*
Ventilator (bèta)
Klep √*
Luchtvochtigheid √*
Contactmelder √*
Rookmelder √*
Lekkagemelder √*
CO-melder √*
Lichtintensiteit
Aanwezigheidssensor
Bewegingssensor
CO2-melder
Pulsdrukker

* alleen stembediening

De zekerheid van Pairot

De Pairot is een gecertificeerd product voor zowel KNX, als Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Home. Toekomstige uitbreidingen in functionaliteit, bijvoorbeeld voor het ondersteunen van nieuwe functies voor de verschillende assistants, worden kosteloos ter beschikking gesteld. Met deze updates zorgen we meteen dat uw Pairot bijblijft met de laatste beveiligingsmaatregelen en privacybescherming. Alle verbindingen en gegevens van de Pairot zijn met de nieuwste encryptietechnieken versleuteld, zodat onbevoegden geen toegang kunnen krijgen. Ook xxter heeft nooit toegang tot uw woning en behandelt uw persoonlijke gegevens met de grootste zorg. Deze gegevens wordt nooit gedeeld met derden en alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor u ze heeft verstrekt. Uw projectinformatie is voorzien van beveiligde backups, zodat u deze bij verlies altijd kunt terughalen.

Wat is KNX?

KNX is een Internationale Standaard voor huisautomatiseringsproducten. Er zijn inmiddels meer dan 400 aangesloten fabrikanten van KNX-producten, die perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden. KNX biedt oplossingen voor alle mogelijke (huis)electronica, van dimmers tot jaloeziesturing, van bewegingssensoren tot thermostaten en nog veel meer. Met KNX is de toekomst dus verzekerd, waarbij u merkonafhankelijk kunt vertrouwen op een naadloze integratie van de totale huisautomatisering.

De Pairot is een officieel gecertificeerde Apple Homekit accessoire

Works with Apple HomeKit

De Pairot is beschikbaar als SmartHome skill voor de Amazon Echo

Amazon Alexa

De Pairot is gecertificeerd voor gebruik met de Google Assistant

Download de Pairot app

Download de Pairot Android app