Google Home

Google Home KNX Bridge

Ok Google, dim de lichten
in de woonkamer

De lichten in de woonkamer
zijn gedimd

Ondersteunde componenten

Voor Google Home worden op dit moment schakelactoren, dimmers, jaloezieactoren, schakelaars (zoals een taster), KNX-scenes, thermostaten, kleppen (voor kranen en irrigatie) en temperatuursensoren ondersteund. Deze kunnen ook via de Google Home app worden bediend, met uitzondering van de jaloezieactoren, de temperatuursensoren en de kleppen. Wanneer Google de functionaliteiten van de Google Assistant uitbreidt, zal de Pairot hier snel op aansluiten met een gratis firmware update. Er kunnen maximaal 150 componenten worden gekoppeld aan één Pairot.

Google Home bedienen met KNX
Google Home app

Eenvoudig in gebruik te stellen

De Pairot is zeer eenvoudig in bedrijf te nemen. In de online omgeving van ‘Mijn xxter’ is het mogelijk om het KNX-project uit ETS te importeren. Uit dit KNX-project kunnen alle relevantie actoren worden overgenomen in een Pairot project en worden ingeladen op het Pairot apparaat. Het Pairot apparaat is beschikbaar als DIN-rail module van 4 TE breed en wordt in de woning aangesloten op het netwerk, de KNX-bus en op een 5-36 VDC voeding. Met de Pairot app is het apparaat eenvoudig in bedrijf te nemen en kan het direct worden gekoppeld met Google Home, door de Pairot als Google Action toe te voegen en vervolgens in te loggen met uw account.

Combineer xxter met Pairot

Heeft u al een xxter en wilt u stembediening toevoegen aan uw woning, of wilt u naast de stembediening gebruik maken van de uitgebreide mogelijkheden van xxter, dan kunt u de xxter en Pairot uitstekend naast elkaar inzetten. Bestaande xxter klanten kunnen heel snel met Pairot aan de slag, doordat het xxter-project direct is om te zetten naar Pairot. Dankzij de acties en scripts van xxter kunt u handelingen vanuit de Pairot als trigger gebruiken voor de eindeloze automatiseringsmogelijkheden van xxter. Daarmee kunt u integreren met intercomsystemen, audio-/videosystemen zoals Sonos, en andere domotica-oplossingen, zoals enOcean en DMX. Omdat Pairot en xxter beiden continu verbonden zijn met het KNX-systeem sluiten de stembediening via Pairot en uw persoonlijke visualisatie in de xxter app altijd naadloos op elkaar aan.

Google Home Mini KNX