Gebouwautomatisering

De xxter controller is de centrale module die het mogelijk maakt om alle domoticafuncties in een gebouw te automatiseren en te bedienen. Gebruik nu de kracht van xxter om de enorme potentie van gebouwautomatisering te benutten.

Hierbij biedt xxter voor commercieel gebruik en de professional veel mogelijkheden die het leven makkelijker maken. Niet alleen het gemak van inbedrijfsname, de uitgebreide ondersteuning en de hoge bedrijfszekerheid, maar ook dankzij de brede set aan functionaliteiten, speciaal voor de professionele gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan de krachtige ingebouwde logische modules, de transparante integratie van alle verschillende protocollen, (energie)monitoring functies, de KNX recorder en veel meer.

Ontdek de mogelijkheden voor de professionele gebruiker.

Installatiegemak & ondersteuning

Voor xxter staat het gebruikersgemak centraal. Dat geldt uiteraard óók voor de installatie, die volledig via de webbrowser kan worden uitgevoerd. Voor alle functionaliteiten zijn Nederlandstalige handleidingen aanwezig en op het xxter forum kan je kennis uitwisselen met andere gebruikers. En mocht je er dan desondanks toch nog niet helemaal uitkomen, dan staat tijdens kantooruren onze Nederlandse telefonische ondersteuning altijd voor je klaar.

Ondersteunde protocollen

xxter werkt met professionele domotica en ondersteunt daarvoor verschillende protocollen. De meeste mogelijkheden en bedrijfszekerheid biedt een KNX-installatie, die volledig is geïntegreerd met het xxter apparaat en direct is aan te sluiten.
Daarnaast ondersteunt de xxter controller ook onder andere Modbus, BACnet, ArtNet DMX en Philips Hue.

Logica, scripts & acties

xxter biedt een krachtige logische engine, waarmee snel uitgebreide intelligentie kan worden toegevoegd aan iedere woning of gebouw. Deze logica is beschikbaar op verschillende manieren: via de logica module, scripts en met acties. Zo is het met scripts mogelijk om kleine programma’s of logische functies te schrijven, waarmee je complexe handelingen of berekeningen kunt uitvoeren met actuele informatie uit de installatie. Met de logica oplossingen van xxter zijn er geen beperkingen meer in de mogelijke automatiseringen die je kunt maken.