Met de zomer op komst en een vaccinatie voor iedereen in zicht willen wij graag onze drie nieuwe collega’s voorstellen. Zoals vele van jullie weten heeft Freddy ons verlaten om zijn kennis in te zetten op het ROC zodat we in de toekomst verzekerd blijven van goede installateurs. Daarnaast is Teun, onze productiemedewerker, een aantal maanden geleden alweer vertrokken om zijn coschappen voor geneeskunde te starten. Verder hebben we tijdens de lockdown bij xxter niet stilgezeten; er is een nieuwe update voor de Pairot, we zijn druk bezig om de firmware van xxter geheel te vernieuwen en nog beter te maken, xxter BnB is in het leven geroepen, en natuurlijk staan er weer nieuwe Webinars en KNX-trainingen op de planning.

Nieuwe collega’s

In de afgelopen maanden hebben wij een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Een aantal maanden geleden heeft Zafra het stokje van Teun overgenomen als productiemedewerker. In mei zijn nog twee nieuwe collega’s gestart, Twan en Marij. Twan zal Harm gaan ondersteunen met het ontwikkelen van de xxter en Pairot applicaties en Marij volgt Freddy op als accountmanager. Hoewel wij het natuurlijk heel jammer vinden dat Teun en Freddy ons hebben verlaten, zijn wij ontzettend trots dat zij zo’n mooie sociale bijdrage gaan leveren aan de maatschappij.

Een klein voorstelrondje;

Mijn naam is Zafra. Ik werk sinds november als productiemedewerker bij xxter, om een beetje bij te verdienen in mijn tussenjaar. Ik ga volgend jaar Voeding en Diëtiek studeren in Amsterdam en in mijn vrije tijd maak ik graag muziek.

 

Mijn naam is Marij Alberts. Sinds deze week heb ik de eer het accountmanagement-stokje van Freddy over te nemen. Na een studie International Business & Languages ben ik mijn carrière bij een grote Nederlandse multinational gestart. Ik heb hier in 8 jaar veel geleerd en kijk ernaar uit in een kleinere organisatie deze kennis en ervaring van toegevoegde waarde te kunnen laten zijn. In mijn vrije tijd ben ik graag op het water te vinden, in een zeilbot of met mn kit. En zodra er weer geskied mag worden, sta ik ’s morgens vooraan bij de lift. Ik kijk uit naar een leuke samenwerking en uiteraard een vliegende start!

 

Mijn naam is Twan, ik ben 22 jaar en werk sinds kort bij xxter. Programmeren is mijn passie. Ik vind xxter en Pairot erg interessant en zal Harm helpen met het ontwikkelen van de xxter en Pairot apps. Op dit moment ben ik druk bezig met het ontwikkelen van de Android versie van de Pairot app. Naast programmeren ben ik ook vaak in de sportschool te vinden.

 

 

Naast xxter hotel hebben we nu ook xxter BnB

Verhuurt u uw eigen woning, appartement of een kamer en wilt u het gemak van domotica aan uw gasten beschikbaar stellen tijdens hun verblijf, dan is xxter BnB de oplossing voor u. Hiermee kunt u tot 3 kamers of appartementen beschikbaar maken voor gasten, waarbij u exact kunt opgeven voor welke periode zij toegang mogen hebben. Via een aparte omgeving kunt u als verhuurder uw gasten inchecken. De bediening wordt mogelijk gemaakt door het verstrekken van een QR-code of speciale link, waarmee zij gedurende hun verblijf toegang krijgen tot de bediening van het appartement, waarbij automatisch ook toegang kan worden verleend tot de WiFi verbinding. xxter BnB is beschikbaar via een aanvullende licentie voor 1, 2 of 3 kamers. Neem contact op met uw installatieprofessional, voor een passende aanbieding.

Pairot update 1.3.4

Afgelopen maand is er een nieuwe update voor de Pairot uitgekomen. Met deze update kan de Pairot ook worden gebruikt als KNX-IP gateway, zodat u de KNX-installatie via de Pairot kunt programmeren met ETS. Het is dus niet meer nodig om naast de Pairot nog een KNX-IP gateway aan te schaffen! De KNX-tunnelingang is standaard gesloten, maar u kunt deze inschakelen voor een bepaalde tijd, of zonder tijdslimiet, op de statuspagina van het apparaat.

Daarnaast hebben we in deze release weer enkele kleine problemen opgelost.

Nieuwe Webinars + KNX training

Webinars

Leren werken met xxter of Pairot? Schrijf je in voor één van onze webinars!
 Het xxter – Pairot basis Webinar kan worden gevolgd om te leren hoe men start met het visualisatie pakket van xxter en de stembesturing van Pairot. Het webinar richt zich op professionele KNX installateurs. Domotica enthousiastelingen zijn welkom.

Beschikbare data:
27-05 & 10-06 – Taal Nederlands
17-06 & 01-07 – Taal Engels

Schrijf je hier in: https://www.xxter.com/webinars/

KNX-basisopleiding

De basis KNX-opleiding is de eerste opleiding die men moet volgen om KNX Partner te worden en om opgenomen te worden in de KNX Partner lijst op de website van KNX. Tijdens deze opleiding leren de deelnemers het ontwerpen en in gebruik nemen van elektrotechnische installaties die voorzien zijn van een KNX bus-systeem.

Trainingsdata:
De KNX-opleiding is vier dagen: 15, 16, 20, 21 juli – Taal Nederlands

Schrijf je hier in: https://www.xxter.com/knx-basisopleiding/