xxter: nu zo vrij als een vogel

Vrije visualisatie; de afbeeldingspagina

Met veel genoegen stellen we je de meest gevraagde uitbreiding voor, sinds de geboorte van xxter: de vrije visualisatie. Zoals je van xxter gewend bent hebben we dat natuurlijk zo eenvoudig, maar uitgebreid mogelijk gemaakt. Een willekeurige afbeelding kan dienen als achtergrond, waarna je simpelweg elementen kan toevoegen aan de pagina en deze op de juiste plaats kan slepen. Zo maak je in minuten een visualisatie met als achtergrond een plattegrond of interieur. De vertrouwde lijstpagina blijft uiteraard aanwezig zodat een visualisatie kan worden opgebouwd uit een combinatie van lijst- en afbeelding pagina’s.

Firmware: Veiligheidsverbeteringen en offline in bedrijf stellen

In deze laatste versie van de firmware hebben we verschillende zichtbare en onzichtbare veiligheidsverbeteringen doorgevoerd. Eén van de belangrijkste is dat gebruikers voortaan expliciet op HTTPS toegang worden gewezen, zodat ook de webtoegang wordt versleuteld. Klik hier

Daarnaast wordt ook een andere veel gevraagde functionaliteit mogelijk met de nieuwe firmware, namelijk het “offline in bedrijf te stellen”. Tijdens het in bedrijf stellen van de installatie is een internetverbinding vaak nog niet aanwezig, op deze manier is dat ook niet noodzakelijk. Meer informatie vind je op ons forum: Klik hier

1 november 2017 zijn we gestart met het uitleveren van de Pairot; de enige door Apple gecertificeerde HomeKit – KNX bridge. De mailbox puilde uit van de (aan)vragen, van over de hele wereld! Inmiddels vliegen de Pairots de deur uit en worden naar tevredenheid gebruikt. We willen onze klanten hartelijk danken voor het getoonde vertrouwen en de enthousiaste reacties!

Achter de schermen wordt natuurlijk hard gewerkt aan de volgende updates voor xxter en Pairot, binnenkort meer in je mailbox.

KNX Member

xxter B.V. groeit. We hebben besloten dat bij deze groei een officieel lidmaatschap van KNX niet mag ontbreken. Per december 2017 zijn we officieel bij KNX aangesloten als fabrikant. En er wordt nu gewerkt aan het KNX-certificeren van onze producten, te beginnen met Pairot. Hierover later meer!

Kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie kan het voorkomen dat bestellingen tussen 25 december 2017 en 5 januari 2018 iets vertraagd worden uitgeleverd. We wensen je prettige kerstdagen en een voorspoedig 2018 en willen je graag bedanken voor de fijne samenwerking.