Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de Beurs Domotica en Slim Wonen in Het Evoluon te Eindhoven. Deze beurs vindt plaats op 18 en 19 november 2015.

Voor iedereen die ons gemist heeft tijdens de beurs Elektrotechniek in Utrecht, is er nu een nieuwe mogelijkheid om de laatste innovaties van xxter te bewonderen:

xxter is de eerste fabrikant met een visualisatie app voor de Apple Watch. Via de Apple Watch kunt u uw volledige woning via uw horloge bedienen. Alle bedieningsmogelijkheden die u op uw iPhone heeft kunt u nu ook gebruiken via de Watch, zonder dat u hiervoor een speciaal profiel hoeft aan te maken.

U heeft nog geen Apple Watch? Geen probleem!
Tijdens deze beurs kunt u er een winnen..

Doe mee met de snapshot-actie en win een Apple Watch!

 

Daarnaast presenteert xxter een geweldige toevoeging op de waarschuwingsservice. Met een push notificatie kunt u nu ook een snapshot ontvangen. Ontvang, als er iemand voor de deur staat, direct een melding met een snapshot van een camera. Dit snapshot ziet u uiteraard ook op de Apple Watch.

Uiteraard tonen wij u tijdens deze beurs graag alle laatste nieuwe mogelijkheden die beschikbaar zijn na het uitkomen van de laatste versie software van xxter. Deze software is, zoals u van ons gewend bent, gratis beschikbaar voor alle klanten en uiteraard backwards compatible en dus beschikbaar voor alle eerder verkochte units.

U kunt op onze stand live de laatste xxter functionaliteiten en de Apple Watch app komen bewonderen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan langs bij de xxter stand! Wij staan op ring 2, stand 2.12.