xxter blikt terug op 2023 en vooruit op 2024: innovaties, webinars en meer!

Beste allemaal,

Je knippert twee keer met je ogen, en het eind van 2023 is alweer in zicht. Om niet te veel in clichés te vervallen gaan we direct van start met onze hoogtepunten van dit jaar!

Het was immers een jaar waarin we mooie stappen hebben genomen met xxter. Onze grote trots dit jaar is uiteraard de Smart Energy Manager! We zijn ontzettend blij dat onze gebruikers hier al net zo lyrisch over zijn als wij. Het is een effectieve manier om geld te besparen op de energierekening en tegelijkertijd draag je je duurzame steentje bij wanneer je de xxter Smart Energy Manager gebruikt. Wie weet zijn de problemen op het elektriciteitsnet hierdoor binnenkort zelfs verleden tijd, aan ons zal het in elk geval niet liggen. 😉 Ook in het buitenland krijgt xxter steeds meer bekendheid. Zo hebben we een nieuwe distributeur verwelkomd, en niet zomaar eentje: ’s Werelds grootste land qua inwoners heeft ook kennisgemaakt met de smart home producten van xxter. Welkom India!

Ook voor het komende jaar staan er weer veel noviteiten in de coulissen, zo lanceren we bij de volgende Pairot update ondersteuning voor Matter, en in de nieuwe xxter update wordt onder andere de mogelijkheid voor ‘human centric lighting’ toegevoegd. Kortom, genoeg innovatie om xxter op de voet te blijven volgen.

 

Smart Enery Manager webinar

Vorige week hebben wij veel positieve reacties ontvangen op ons Smart Energy Manager webinar. Heb je het gemist? 18 januari om 10:00 uur geven we ‘m nog een keer. Meld je hier aan:

Smart Energy Manager course 18 january 2024

De KNX recorder actie gaat stoppen per 31 december!

Afgelopen jaar hebben wij de KNX recorder in het PRO abonnement gratis weggegeven bij elke xxter. Vanaf 1 januari gaat deze actie stoppen, dus bestel snel je xxter wanneer je hier nog gebruik van wil maken ☺ Leuk om te weten: met dit PRO abonnement kun je vanaf half januari ook remote KNX programmeren!

Light+Building
In maart 2024 staat de Light+Building op de agenda. We ontmoeten je graag face to face, dus wees welkom bij stand nummer B91 in hal 12! Heb je interesse in een gratis toegangsticket? Laat het ons weten.

Webinar
Kun je niet zo lang wachten? Haak dan aan bij ons webinar om over alle ins en outs van de xxter en pairot te horen.

Webinars

LinkedIn
Volg je ons al op LinkedIn? Mis niets en blijf goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!