vanaf heden is xxter een officieel gecertificeerd KNX trainingscentrum. Door deze certificering is xxter gemachtigd om KNX opleidingen te geven waarvoor een KNX certificaat wordt afgegeven. Tijdens de opleiding leren de deelnemers onder andere een KNX installatie op te zetten. Wij bieden drie verschillende cursussen aan: xxter basis training, KNX ETS 5 opfris cursus en KNX basis opleiding.

xxter basis training

De xxter basis is een training die men kan volgen om handigheidjes en wetenswaardigheden aan te leren van het visualisatiepakket xxter. Na deelname aan de cursus ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname.

KNX ETS 5 opfris cursus

De ETS 5 opfris cursus is een cursus is een cursus die men kan volgen om handigheidjes en wetenswaardigheden aan te leren in ETS 5. Met name de veranderingen ten opzichte van de eerdere ETS versies worden behandeld. Na deelname aan de cursus ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname.

KNX basis opleiding

De basis KNX opleiding is de eerste opleiding die men moet volgen om KNX partner te worden. Tijdens deze opleiding leren de deelnemers het ontwerpen, programmeren en in gebruik nemen van elektronische installaties die voorzien zijn van een KNX-bussysteem. Aan het einde van de vijfdaagse opleiding is er een theoretische en praktische examen om de basiskennis van de deelnemers te testen. Als beide examens met een positief resultaat worden afgesloten ontvangt de deelnemer een KNX-certificaat. Indien u dit wenst worden de bedrijfsnaam en -gegevens vermeld op de KNX-website en het bedrijf mag het KNX-partner logo gebruiken voor promotiedoeleinden.