Verander nooit een winnend team! Wat is er mooier dan de kracht van de xxter visualisatie combineren met de luxe van spraakbesturing? Dat was het idee toen we de xxter combi hebben bedacht. De xxter combi is één product, met beide units in een prachtige doos. De units zijn softwarematig gekoppeld zodat ze altijd tegelijk worden geregistreerd en het configureren snel en efficiënt kan gebeuren.

En wat nog mooier is, is de prijs: voor € 1250,- bruto exclusief BTW bestel je deze mooie set, en als installateur geniet je voor dit product van dezelfde korting als bij de overige producten. De xxter combi is uiteraard uit voorraad leverbaar.

Nieuw functies xxter en Pairot

Achter de schermen wordt weer hard gewerkt aan nieuwe firmware voor xxter en Pairot. Op korte termijn hoor je hiervan meer. Om een tipje van de sluier op te lichten: De handige KNX programmeer-tunnel die al jaren in xxter zit, komt binnenkort ook beschikbaar in de Pairot!

Houd je mailbox in de gaten voor de nieuwsbrieven met meer details over deze spannende nieuwe updates.

Trainingen

Omdat fysiek lesgeven nog altijd een aantal uitdagingen met zich meebrengt hebben we weer enkele webinars gepland. Tijdens de webinars vertellen we je over de basis van de xxter en Pairot setup, hoe je het project uploadt en een profiel maakt. Daarnaast leer je de stappen die nodig zijn om stembesturing via Pairot te configureren.

Klik hier om je aan te melden voor de webinar

Voor de KNX-basisopleidingen hebben we wel alvast een nieuwe training gepland, die op een veilige en verantwoorde manier zal worden gehouden.

Klik hier om je aan te melden voor de KNX-training

Accountmanager gezocht

Na bijna 9 jaar is Freddy toe aan een nieuwe uitdaging. Na al die jaren met plezier bij xxter te hebben gewerkt gooit hij het roer om, en wordt docent elektrotechniek aan het ROC Tilburg. De jeugd heeft de toekomst, en Freddy gaat er voor zorgen dat iedere MBO4 leerling met kennis van KNX, en natuurlijk xxter, van school komt. Hij blijft nog wel de KNX-basis opleidingen bij xxter verzorgen, dus wellicht kom je hem nog een keer tegen. Namens Freddy bedankt voor het gestelde vertrouwen in hem en de xxter producten.

Omdat wij natuurlijk niet zonder accountmanager kunnen hebben we een vacature uitgezet:

We zijn op zoek naar een nieuwe accountmanager sales & marketing om ons wereldwijde netwerk van klanten te onderhouden en uit te breiden. Wil jij de volgende stap in je carrière zetten met meer verantwoordelijkheden in ons kleinschalig, divers en enthousiast team?

Klik hier om te solliciteren