Een nieuw kantoor, een nieuw product: xxter is helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Wij zijn trots u te kunnen melden dat we vanaf februari 2016 onze vernieuwde xxter unit kunnen leveren.

De nieuwe unit is geschikt voor DIN-rail montage, hij is 4 modulen breed en neemt dus minder ruimte in beslag dan de vorige unit. Hij kan worden gevoed door de volgende voedingen: de extra voeding in de KNX bus, de bijgeleverde stekker-adapter of een willekeurige andere 5 – 36 VDC-voeding. Het is hierdoor ook niet meer nodig een extra wandcontactdoos in de meterkast te plaatsen.

De volgende typen xxter komen te vervallen: xxter alleen geschikt voor enOcean en de xxter unit die alleen geschikt was voor KNX over IP (ze zijn nog leverbaar zolang de voorraad strekt). Hierdoor blijven er twee typen xxter over; één met uitsluitend KNX en één met KNX én enOcean.

Wij willen de lancering van ons nieuwe product graag met u vieren en daarom trakteren wij de eerste tien bedrijven die een bestelling plaatsen op een presentje.