Welkom terug op kantoor, lezer! Hopelijk heb je een goede vakantie gehad en wat vitamine D-reserves opgebouwd. Voor de Nederlanders; wist je dat je met automatische scenes van xxter je lichten in huis zo kunt afstellen dat je ook zonder zon je bioritme een beetje intact houdt? Doe er je voordeel mee! Bij xxter hebben we deze zomer goed doorgepakt, in deze nieuwsbrief lees je waar we voor jullie mee aan de slag zijn geweest.

xxter update 3.1

Het was even aanpoten, maar we zijn heel blij te kunnen melden dat xxter 3.1 nu beschikbaar is! In deze nieuwe release hebben wij het hart van de firmware (core) compleet vernieuwd. Dit maakt xxter nóg veiliger, flexibeler en betrouwbaarder.

Daarnaast bieden we met deze versie ook volledige KNX IP-secure ondersteuning, inclusief KNX-routing. Dit is een grote stap voorwaarts in de beveiliging voor de xxter gebruikers en daarom voor ons erg belangrijk.

We hebben in de app de ondersteuning voor jaloezie en kleurtemperatuurbediening verbeterd, en daarnaast hebben we nog diverse bugs opgelost en enkele andere verbeteringen doorgevoerd.

Belangrijke informatie

Omdat met de core ook het datamodel veranderd is, wordt na het updaten van de firmware automatisch de configuratie opnieuw geladen vanaf de server. Wacht daarom na het updaten en herstarten enkele minuten, zodat de xxter controller alles kan bijwerken.

BEMI KNX Tool integratie

Wij zijn een samenwerking met BEMI in Finland aangegaan om het programmeren van KNX en xxter nog soepeler en beter te maken. De KNX Design and Planning Tool maakt het leven voor een installateur een stuk gemakkelijker, door het programmeren veel efficiënter te maken. Deze tool gaat binnenkort live, maar voor die tijd zijn we nog op zoek naar installateurs die ons willen helpen met het testen. In ruil voor het uitgebreid testen krijg je een eerlijke tegemoetkoming, en dat niet alleen: het scheelt je in de toekomst enorm veel tijd met het installeren van nieuwe apparaten. Dus: wie roept? Aanmelden kan via marij@xxter.com.

Nieuwe website

Ook op het Wereldwijde Web willen wij graag goed voor de dag komen, vandaar dat wij onze website in een nieuw jasje hebben gestoken. We hebben gekozen voor een overzichtelijkere homepage met een licht en strak design. Daarnaast hebben we de informatie meer toegankelijk gemaakt voor eindgebruikers. Voor installateurs zal het hierdoor veel gemakkelijker zijn om een klant te informeren over alle mogelijkheden van een xxter controller. Neem gerust een kijkje (klik hier)! Mochten jullie op- of aanmerkingen hebben, dan horen wij dat heel graag.

Nieuwe webinars

Heb je wat extra handvatten nodig bij het installeren van een xxter of Pairot? Neem deel aan ons webinar op 14-10-2021 10:00 uur en stel al je vragen. Komt deze dag niet uit? Hou dan onze website in de gaten voor nieuwe data.

Schrijf je hier in: https://www.xxter.com/webinars/

Winactie

Ben je tevreden over xxter? Wij zijn heel benieuwd; wat maakt de xxter of Pairot nou zo fijn om mee te werken? Laat een review achter over je ervaring met onze xxter controller of Pairot en maak kans op 25% extra korting op je volgende device!

Een review achterlaten kan via de Apple Appstore, Google Playstore of Google Reviews (klik hier).