xxter kijkt terug op een geweldig 2019 vol mooie en uitdagende projecten die we samen met onze bestaande en nieuwe klanten hebben mogen realiseren. Ook hebben we in 2019 een aantal updates met nieuwe functionaliteiten voor xxter gereleased die de xxter een nóg krachtiger visualisatiepakket hebben gemaakt.

Pairot update

In 2019 is er ook hard gewerkt aan een update voor Pairot; ’s werelds eerste door Apple gecertificeerde HomeKit-KNX-bridge. Met deze nieuwe update worden de volgende accessoires ondersteund:

Binnenkort verwacht: de Pairot app!

Het volgende spannende nieuws voor 2020 is de verwachte spiksplinternieuwe Pairot App! Met deze app wordt het nóg eenvoudiger om Pairot in bedrijf te stellen, de configuratie te laden of een update op de unit uit te voeren. Dit kan binnenkort met de Pairot app, inloggen op de web interface van Pairot is dan niet meer nodig. De Pairot app helpt je ook met het eenvoudig indelen van de componenten en de ruimten in de HomeKit woning app. Maak in my.xxter.com de benodigde zones en ruimten aan, breng eenvoudig de componenten in de betreffende ruimte onder en de app doet de rest.

xxter / Pairot trainingen

De mogelijkheden en functionaliteiten van xxter en Pairot zijn inmiddels zo uitgebreid, dat we meer tijd nodig hebben om alle mogelijkheden voldoende aandacht te kunnen geven. We hebben daarom besloten de training op te delen in twee delen: de Basis- en de Advanced training. De Basistraining duurt één dag en laat de cursist die nog niet bekend is met xxter starten met het inrichten van de visualisatie. Hij leert vervolgens ook de Pairot configureren. Voor de xxter gebruiker die meer de diepte in wil, hebben we de Advancedtraining, deze duurt ongeveer zes uur.