Met het eind van 2021 in zicht willen we onze vaste klanten bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. We hadden natuurlijk allemaal gehoopt dat dit het jaar zou worden waarin we weer helemaal teruggingen naar normaal. We hebben onze definitie van normaal echter stevig moeten aanpassen, en onze veerkracht is wederom gestretcht. Maar, we zijn blij en dankbaar dat 2021 ons ook veel positieve dingen heeft gebracht! 2021 gaat de boeken is als het jaar waarin we onder andere ons team hebben uitgebreid, verschillende succesvolle nieuwe releases zijn uitgebracht, en bovenal wij weer veel mooie reacties van jullie hebben gekregen op onze producten. Dat geeft ons ontzettend veel energie en maakt dat wij met veel plezier elke dag aan het werk gaan om nieuwe functionaliteiten te blijven ontwikkelen

We hopen dat jullie, en jullie familie en vrienden, het jaar in goede gezondheid afsluiten. We wensen jullie hele fijne feestdagen en zien jullie graag weer blakend van frisse moed terug in het nieuwe jaar.

Merry Christmas & a happy new year!

Webinars

Beter leren werken met xxter of Pairot? Schrijf je in voor ons webinar! Het webinar richt zich op professionele KNX installateurs. Domotica enthousiastelingen zijn welkom. Zet donderdag 13-01-2022 alvast in je agenda, om 10:00 uur is er weer eentje gepland. We hopen jullie dan te zien. Benieuwd waar we verder mee bezig zijn? Houd onze nieuwsbrieven in de gaten, zodat je niks mist.