Wordt deze mail niet goed weergegeven? Klik dan hier
2020 is bijna voorbij!

Met het eind van 2020 in zicht willen we onze vaste klanten bedanken voor de fijne samenwerking in dit bijzondere jaar met ups en downs. Het Coronavirus zette de wereld op z’n kop, we hopen voor jullie en jullie naasten dat je het jaar in goede gezondheid afsluit.

Ondanks de lock-downs en de haperende economie is de xxter-familie wereldwijd ook dit jaar wéér gegroeid. We willen jullie ook hartelijk bedanken voor de enthousiaste reacties op de lancering van de xxter 3.0 app en de 3.0 firmware. We zijn overladen met complimenten. Dit motiveert ons om nog meer mooie en innovatieve functies te blijven ontwikkelen! Houd onze nieuwsbrieven in de gaten, zodat je niks mist.

Bekijk de xxter kerstgroet

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezonde jaarwisseling!

Op 25 december en 1 januari zijn we gesloten, de periode hieromheen zijn we telefonisch gewoon bereikbaar.

Winactie

Er zijn verschillende prijzen te winnen, o.a. een Pairot, een Google Home mini, mini-powerbanks etc..

Hoe kan ik meedoen?
Wees creatief en bedenk een leuke kerst-toepassing met jouw xxter of Pairot en deel dit op social media. Bijvoorbeeld, een screenshot van een prachtig xxter profiel in kerstthema, een filmpje van je kerstboomplanner in actie, een speciale kerst stemopdracht of misschien een bijzonder kerstscript? We laten je helemaal vrij om al je creativiteit te gebruiken. Zolang het maar iets met xxter, Pairot en kerst te maken heeft!

Voorwaarden

  • Deze actie loopt van 1 december 2020 t/m 31 januari 2021
  • Je creatie wordt mogelijk gemaakt door xxter of Pairot
  • Er zit een kersttintje aan
  • Deel het bericht op social media (Twitter, Facebook, YouTube of LinkedIn) en tag ons in je bericht en gebruik #xxterchallenge in je post
  • Uit de inzendingen kiest xxter de mooiste, leukste en grappigste toepassing, en die ontvangen een prijs. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Door mee te doen geef je toestemming aan ons om je creatie (video, foto e.d.) te gebruiken in communicaties.

Let the games begin!

Webinars

Doordat fysiek opleiden nog lastig is, worden op zeer regelmatige basis webinars met verschillende thema’s aangeboden. Kijk op de website https://www.xxter.com/webinars voor het aanbod. We geven online ook ondersteuning aan onze klanten! Heb jij behoefte aan een uitleg van een specifieke functie? Stuur dan een mail naar sales@xxter.com.

Voor meer informatie neem contact met ons op of bezoek onze website.
www.xxter.com
Uitschrijven

Apple, Homekit, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPhone, HomePod, Siri and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.
Google Home is a trademark of Google LLC