Wordt deze mail niet goed weergegeven? Klik dan hier
XXTER SECURITY special
Met de oplossingen van xxter kunt u altijd rekenen op de laatste technieken op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, zodat u met een gerust hart de uitgebreide mogelijkheden van huis- en kantoorautomatisering kunt ervaren. Alle communicatie voor de diensten en producten van xxter verlopen via betrouwbare, “end-to-end encrypted” beveiligde verbindingen en zijn daarnaast afgeschermd door wachtwoorden, die alleen bij u bekend zijn.
xxter Connect Service
Voor veilige toegang van buitenaf biedt xxter de Connect Service aan. Hiermee kunt u uw huisautomatisering en zelfs uw camerasystemen in huis beschikbaar maken van buitenaf, zonder dat deze direct toegankelijk hoeven zijn. Er is geen port-forwarding of andere externe toegang vereist. Hierdoor maken hackers geen kans en kunt u ook onderweg veilig gebruik maken van alle mogelijkheden. U kunt zelf aangeven welke interne systemen u extern beschikbaar wilt maken.
Op korte termijn is het ook mogelijk om toegang te verlenen aan de interne webconfiguratie van het xxter apparaat via de Connect Service. Hiermee kunt u, desgewenst, de installateur onderhoud laten plegen, zonder dat deze hiervoor bij u langs hoeft te komen. In een later stadium zullen we hier ook de mogelijkheid aan toevoegen voor externe programmering, zodat zelfs het onderhoud van de KNX-installatie mogelijk wordt via deze beveiligde verbinding.
De xxter Connect Service is een betaalde dienst, die u kunt aanschaffen via de Apple App Store of de Google Play Store. Het is ook mogelijk de dienst voor lange tijd af te kopen. De Connect Service is zeer eenvoudig in gebruik te nemen en biedt toegang tot 2 xxter apparaten voor alle mobiele apparaten die u heeft.
Indien u geen gebruik wenst te maken van de Connect Service, dan is het nog steeds mogelijk om op een veilige manier verbinding te maken met het xxter apparaat. De beveiligde applicatiepoort die hiervoor wordt gebruikt is eveneens met certificaten “end-to-end encrypted” beveiligd en vereist door u ingestelde (extra) wachtwoorden.
EXTRA  BEVEILIGINGSOPTIES
Met xxter is het ook mogelijk om lokale gebruikers toe te voegen en exact vast te leggen welke rechten de gebruiker heeft: welke bediening is toegestaan en welke instellingen er mogen worden ingezien of gewijzigd. Deze optie is ideaal voor grotere huishoudens, kantoorsituaties, of wanneer u gasten beschermde toegang wilt geven tot uw huis- of kantoorautomatisering.
Indien u gebruik maakt van stembediening, kunt u expliciet bepalen welke diensten u, onder welke voorwaarden, toegang geeft tot uw woning om deze te bedienen. Hiermee heeft u zelf in de hand of en wanneer Google en/of Amazon informatie mogen ontvangen over uw woning. Indien u gebruikt maakt van Apple HomeKit, dan garandeert Apple dat zij nooit toegang hebben tot uw gegevens of uw installatie.
xxter werkt continu aan verbeteringen en vernieuwingen van haar producten en diensten en maakt deze met regelmaat via gratis te installeren updates beschikbaar aan alle gebruikers. Daardoor bent u niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst verzekerd van veilige en betrouwbare huis- en kantoorautomatisering.
Voor alle beveiligde verbindingen met uw huis- of kantoorinstallatie heeft u met xxter geen extra, vaak kostbare, apparatuur nodig. Deze diensten zijn standaard ingebouwd.
 
xxter / pairot trainingen
Wilt u meer weten wat u kunt doen om de veiligheid en privacy optimaal te beschermen? Schrijft u zich dan in voor een van onze trainingen. Bij de eerstvolgende xxter en Pairot trainingen zullen we extra aandacht besteden aan het thema Security.
xxter/Pairot training
24 oktober
Inschrijven
xxter/Pairot training
5 december
Inschrijven
KNX BASISopleiding
KNX BASISOPLEIDING
19, 20, 22, 29 en 30 november
Inschrijven
Voor meer informatie neem contact met ons op of bezoek onze website.
www.xxter.com
Uitschrijven
Op deze nieuwsbrief zijn onze privacyvoorwaarden van toepassing. Lees meer in onze proclaimer.