Wordt deze mail niet goed weergegeven? Klik dan hier
XXTER & DOORBIRD
vliegen samen OP
xxter heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe integratie met Doorbird. Vanaf nu is het mogelijk om via de xxter-app met Doorbird te communiceren. Update uw xxter-app en maak gebruik van de nieuwe Doorbird integratie.
Wat is Doorbird?
Doorbird is een producent en ontwikkelaar van hoogwaardige video intercom voor iOS en Android. Doorbird combineert exclusief design met vernieuwende IP-technologie voor een betaalbare prijs. De installatie gaat zeer eenvoudig via het scannen van een QR-code. Met Doorbird krijgt u meldingen op uw smartphone wanneer er bij u wordt aangebeld, u kunt uw bezoekers zien, met ze praten en de deur voor ze openen, overal ter wereld. Als u op reis bent, bent u toch een beetje thuis. Dit alles vanaf uw smartphone en/of tablet.
Combineer Doorbird met xxter
Combineer Doorbird met xxter en u kunt niet alleen communiceren met uw bezoek en uw deur openen via uw telefoon en/of tablet, u kunt ook het licht in uw portiek, de hal en/of op de trap aandoen, uw muziek zachter zetten of uw film pauzeren, eventueel zelfs geautomatiseerd. Dit allemaal via één app, dezelfde app waar u de rest van uw huis mee bedient. Via uw KNX-netwerk is het heel eenvoudig en voordelig om de bediening met de xxter-app mogelijk te maken. De snapshots die u via xxter ontvangt zijn gratis.
Nieuw design my xxter
Sinds kort staat de nieuwe configuratie omgeving van xxter online. Mijn xxter is nog gebruiksvriendelijker en heeft dezelfde frisse uitstraling als de website gekregen. Door de fraaie vormgeving en eenvoudige iconen is de Mijn xxter omgeving overzichtelijk en is alles nog sneller vindbaar.
Om de installatie nog eenvoudiger te maken heeft xxter een installatiehulp ontwikkeld. Deze hulp neemt je stap voor stap door het installatieproces zodat je niets kunt vergeten. Dit is erg handig voor de nieuwe gebruikers van xxter, maar zeker ook voor onze vertrouwde klanten.
Snapshot per e-mail
De laatste nieuwe functionaliteit van xxter is dat je nu ook snapshots per e-mail kunt ontvangen. Handig voor de mensen die op een PC werken!
KNX Basis opleidingen
knx basisopleiding
4,6,7,13 en 14 september
Inschrijven
knx basisopleiding
9,11,12,18 en 19 oktober
Inschrijven
xxter / pairot trainingen
xxter/Pairot training
29 augustus
Inschrijven
xxter/pairot training
24 oktober
Inschrijven
xxter/pairot training
5 december
Inschrijven
Voor meer informatie neem contact met ons op of bezoek onze website.
www.xxter.com
Uitschrijven
Op deze nieuwsbrief zijn onze privacyvoorwaarden van toepassing. Lees meer in onze proclaimer.