Uw huis in uw hand!
Beurs Domotica & Slim Wonen
Dit jaar hebben we besloten niet deel te nemen aan de Beurs Domotica & Slim Wonen in het Evoluon. Dit door de opzet van deze editie van de beurs, de standhouders die er komen te staan en de bezoekers die worden verwacht. In plaats daarvan willen we onze klanten een mooie aanbieding geven. Hierover later meer, houd uw mailbox in de gaten.

Nieuwe xxter functionaliteiten
Het ontwikkelteam van xxter heeft wederom niet stilgezeten waardoor we weer een aantal mooie functionaliteiten van xxter verder hebben kunnen doorontwikkelen. Naast verschillende visuele verbeteringen zijn de volgende onderdelen verbeterd:

Planner
De plannerfunctionaliteit van de app is uitgebreid. Voorheen kon de eindgebruiker 'slechts' één of meerdere eenvoudige tijdschakelfuncties invoeren. Nu kan hij eenvoudig vanuit de app een uitgebreide dagschakelklok maken waarbij meerdere schakelingen op basis van tijd of zonnestand op die dag mogelijk zijn. Daarnaast kan de gebruiker een weekschakelklok maken waarbij hij op verschillende tijdstippen en dagen commando's kan sturen. Zo kan hij bijvoorbeeld een CV-modus schakelen aan de hand van het leefpatroon, verlichting aanschakelen als het donker wordt en uitschakelen op een bepaalde tijd in de avond. De mogelijkheden zijn eindeloos en liggen volledig in het beheer van de eindgebruiker.

Aanwezigheidssimulatie 
De meest gevraagde functie door de gebruiker is toegevoegd aan het functionaliteitenpakket van xxter. Via de app kiest de gebruiker eenvoudig de elementen in de woning die hij wenst op te nemen in de simulatie. Vervolgens wordt via een optie in de visualisatie, of een actie vanuit de installatie, (zoals bijvoorbeeld het in- of uitschakelen van het alarmsysteem) het schakelpatroon afgespeeld als men afwezig is. Zo lijkt het te allen tijde alsof er iemand in de ruimte aanwezig is. Verandert het patroon van de bewoner? Dan verandert de simulatie automatisch met hem mee.
Import ETS
Het importeren van projecten vanuit ETS naar xxter is nog eenvoudiger gemaakt. Zo is het groeperen van elementen erg handig, het toevoegen van elementen sneller en zorgt de controlefunctie ervoor dat er geen vergissingen gemaakt kunnen worden op het gebied van datapunt-typen. Hierdoor kan de installateur nog sneller en nauwkeuriger werken.

Logboek 
Ook zijn de logboeken van de software uitgebreid. Logboeken kunnen worden bijgehouden van de onderdelen Algemeen, Scenes, Planner, Acties en Scripts als dit gewenst is.

App instellingen 
Het menu "instellingen" van de app is nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Zo is er een onderscheid gemaakt tussen instellingen in de app, en de accountinstellingen. Bij het invoeren van de accountinstellingen wordt direct een controle uitgevoerd of de ingevoerde gebruikersnaam en het wachtwoord juist zijn.

QR-code scanner
De app instellen voor gebruik kan eenvoudig door het scannen van een persoonlijke QR-code. Zo wordt het instellen van een (nieuw) device nog gebruiksvriendelijker en kan de eindgebruiker dit eenvoudig zelf doen, zonder tussenkomst van de installateur.
Forum
Op verzoek van veel gebruikers, zowel professional als eindgebruiker, hebben we een gebruikersforum ingericht. Hier kan informatie worden gevonden over xxter, welke geplaatst wordt door het xxter team, in de vorm van veelgestelde vragen. Daarnaast kan men vragen stellen waarop alle deelnemers van het forum kunnen reageren. Indien men een xxter account heeft is inloggen eenvoudig. Vanuit de onderwerpen op ‘mijn xxter’ wordt het forum direct op de juiste pagina geopend.

Voor storingen en of support kunt u nog steeds terecht bij support@xxter.com of 020-218 4202.
Agenda
29 november - 6 december:
KNX basisopleiding (5 dagen)

13 december:
xxter basisopleiding

20 december:
KNX opfriscursus
Zie www.xxter.com/training
 
  Uitschrijven | WEBSITE | CONTACT | STAY CONNECTED facebook twitter linkedin  
 
© 2016 - Alle Rechten voorbehouden | xxter b.v. Elandsgracht 73 I, 1016 TR Amsterdam | Tel: +31 (0)20 - 6 24 28 65 | info@xxter.com