Uw huis in uw hand!

Nieuw KNX trainingscenter in Amsterdam

Onlangs heeft xxter, de enige Nederlandse producent van een KNX-visualisatie pakket, haar activiteiten uitgebreid door het starten van een door de KNX Association gecertificeerd trainingscenter.
Leer installeren volgens de standaard met de KNX Basisopleiding
De KNX Basisopleiding is de eerste opleiding die men moet volgen om gecertificeerd KNX Partner te worden. Tijdens deze opleiding leren de deelnemers het ontwerpen en in gebruik nemen van elektrotechnische installaties die voorzien zijn van een KNX bus-systeem.
Stilstand is achteruitgang
Naast de KNX Basisopleiding biedt xxter een opfriscursus ETS5. Deze is bedoeld voor professionals die gewend zijn aan ETS3 of ETS4 en overwegen over te stappen op ETS5. ETS5 Professional is de krachtige opvolger van ETS4. ETS5 Professional biedt de benodigde functionaliteiten om huis- en gebouwautomatiseringsprojecten te realiseren.
xxter basistraining
Tenslotte bieden we een ééndaagse xxter basistraining aan. De xxter basistraining is een cursus die men kan volgen om handigheidjes en wetenswaardigheden aan te leren van het visualistatiepakket xxter. Voor grotere groepen is het, voor alle aangeboden opleidingen, mogelijk deze in-house te volgen. Dit geldt uiteraard ook voor de KNX Basisopleiding.

Hieronder treft u een overzicht van de trainingen die voor 2016 op de agenda staan. Heeft u na het lezen van deze informatie vragen? Neem dan gerust contact op!
 
  UITSCHRIJVEN | WEBSITE | CONTACT | STAY CONNECTED facebook twitter linkedin  
 
© 2016 - Alle Rechten voorbehouden | xxter b.v. Elandsgracht 73 I, 1016 TR Amsterdam | Tel: +31 (0)20 – 2 18 42 00 | info@xxter.com