i Nieuw product
Uw huis in uw hand!
Nieuw Product
Een nieuw kantoor, een nieuw product: xxter is helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Wij zijn trots u te kunnen melden dat we vanaf februari 2016 onze vernieuwde xxter unit kunnen leveren.

De nieuwe unit is geschikt voor DIN-rail montage, hij is 4 modulen breed en neemt dus minder ruimte in beslag dan de vorige unit. Hij kan worden gevoed door de volgende voedingen: de extra voeding in de KNX bus, de bijgeleverde stekker-adapter of een willekeurige andere 5 - 36 VDC-voeding. Het is hierdoor ook niet meer nodig een extra wandcontactdoos in de meterkast te plaatsen.

De volgende typen xxter komen te vervallen: xxter alleen geschikt voor enOcean en de xxter unit die alleen geschikt was voor KNX over IP (ze zijn nog leverbaar zolang de voorraad strekt). Hierdoor blijven er twee typen xxter over; één met uitsluitend KNX en één met KNX én enOcean.

Wij willen de lancering van ons nieuwe product graag met u vieren en daarom trakteren wij de eerste tien bedrijven die een bestelling plaatsen op een presentje.
Training
We willen u graag kennis laten maken met de nieuwe functionaliteiten die we in de nieuwe xxter en bijbehorende platforms hebben doorgevoerd. Vandaar dat we u graag uitnodigen om één van onze trainingen bij te wonen. De training is inclusief gratis lunch en uiteraard koffie en thee en duurt van 10:00 tot ongeveer 17:00.

xxter geeft trainingen op donderdag 18 februari en 12 mei te Amsterdam en op donderdag 17 maart en 9 juni te Breda.

De Trainingen zullen plaatsvinden op onderstaande adressen:

AOC gebouw
WG-Plein
1054 SH Amsterdam


Van der Valk
Princeville Princehagenlaan 5
4813 DA Breda


Bij interesse kunt u zich inschrijven via ons contactformulier.

Voor de training vragen we een kleine bijdrage van € 45,- excl. btw. Dit bedrag wordt aan u berekend en wordt gecrediteerd bij aankoop van de eerstvolgende xxter unit. Tijdens deelname aan de training heeft u uw laptop en iOS of Android device nodig.

Meer informatie over de training vindt u op deze link.
Beurs
xxter is aanwezig op de beurs ‘Comfortabel Thuis’, georganiseerd door de gemeente Borssele. De beurs staat in het teken van het presenteren en demonstreren van producten op het gebied van Domotica en e-Health aan potentiële gebruikers.

Freddy van Geel van xxter geeft een presentatie over wat xxter kan betekenen voor het langer zelfstandig en comfortabel thuis kunnen blijven wonen door bijvoorbeeld ouderen.

Zaterdag 13 februari 2016, 11.00 tot 17.00 uur. De Stenge, Stengeplein 1, 4451 CZ, Heinkenszand. Gratis entree.
 
  UITSCHRIJVEN | WEBSITE | CONTACT | STAY CONNECTED facebook twitter linkedin  
 
© 2016 - Alle Rechten voorbehouden | xxter b.v. Elandsgracht 73 I, 1016 TR Amsterdam | Tel: +31 (0)20 – 2 18 42 00 | info@xxter.com