Uw huis in uw hand!
BEURS ELEKTROTECHNIEK 2015
Van 29 september tot en met 2 oktober stond xxter op de Beurs Elektrotechniek in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor xxter was dit een unieke gelegenheid om ons product te presenteren. Zo lieten wij features zien zoals de nummerplaat- en gezichtsherkenning en de nieuwe integratie met de Apple watch.

Het was voor xxter een geslaagde week waarbij wij veel leuke gesprekken hebben gevoerd met geïnteresseerde beursbezoekers. We hebben ons product ook hier weer goed kunnen presenteren. We bedanken alle geïnteresseerden bij deze voor hun komst! Indien we u door drukte niet te woord hebben kunnen staan horen we het graag zodat we contact op kunnen nemen om het een en ander alsnog aan u te presenteren.
APPLE WATCH
Daarmee is xxter het eerste en enige visualisatie pakket met een Apple Watch app op de markt. Bedien uw volledige woning door een druk op uw horloge, alle bedieningsmogelijkheden die u in uw iPhone heeft kunt u vanaf vandaag gebruiken vanuit de Watch. Een speciaal profiel maken is niet nodig, de Apple Watch app maakt verbinding met uw iPhone en het profiel wat daar beschikbaar is wordt gebruikt.
SNAPSHOT
Een geweldige toevoeging op een bestaande feature die we (her)introduceren, is de push notificatie met snapshot functie. Staat er bijvoorbeeld iemand voor de deur dan kan u hier een melding van krijgen, samen met een snapshot van een camera naar keuze. Deze snapshot ziet u uiteraard ook eenvoudig op uw Apple Watch.

Al deze functies zijn beschikbaar in de nieuwe 2.1 update. Samen met de Apple Watch app kunt u deze vanaf vandaag in de App store downloaden. Voor deze toevoegingen is het nodig uw unit firmware te upgraden.

TRAINING
Eerder informeerden we u over de xxter training van 22 oktober 2015 in Amsterdam. Voor deze training is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
 
  [UNSUBSCRIBE] | WEBSITE | CONTACT | STAY CONNECTED facebook twitter linkedin  
 
© 2015 - Alle Rechten voorbehouden | xxter b.v. Elandsgracht 73 I, 1016 TR Amsterdam | Tel: +31 (0)20 - 6 24 28 65 | info@xxter.com