Wat is xxter?

xxter is dé manier om met één mobiele app uw volledige huis te bedienen. Met xxter verandert u eenvoudig de lichtstanden, doet u de deur open zonder uit uw stoel te komen of kijkt u tijdens vakantie of thuis nog alles in orde is. xxter biedt niet alleen het ultieme gebruiksgemak vanaf uw tablet of smartphone, maar levert ook buiten de app tal van extra mogelijkheden waar u dagelijks plezier van zult hebben. Met xxter integreert u in een handomdraai uw huis: verlichting, intercomsysteem, thermostaat, geluidsinstallatie en nog veel meer.

Geschikt voor u

Geschikt voor u

Geschikt voor u

Geschikt voor u

Heeft ur reeds een domotica-installatie, of wilt u de elektrische installatie van uw woning of kantoor intelligenter maken? Vraag dan uw installateur of domotica-specialist naar de mogelijkheden van xxter.

Lees verder

xxter installatie

De basis van de xxter installatie is het xxter basisstation, dat in uw huis wordt geplaatst. Het xxter basisstation wordt permanent verbonden met uw domotica-huisinstallatie en het netwerk.

Lees verder

Probeer de app

In de gratis xxter app zijn demoprofielen ingebouwd, waarmee u de verschillende mogelijkheden van xxter zelf uit kunt proberenn, zoals de bediening, de scènes en de planner.

Lees verder

Mobiele bediening

Met behulp van de gratis xxter app kunt u uw domotica-installatie eenvoudig bedienen. De app communiceert met xxter via een beveiligde verbinding, waardoor de app ook gerust van het internet gebruikt kan worden.

Lees verder

Mijn xxter

Door gebruik te maken van eigen afbeeldingen als achtergrond, eigen iconen en zelfgekozen kleurenschema’s is een profiel helemaal naar uw eigen hand te zetten. Dit kan eenvoudig en snel online via “Mijn xxter”.

Lees verder

Scènes

xxter heeft de nieuwe standaard voor het gemak va scènes gezet. De gebruiker kan zelf via de app scènes aanmaken en aanpassen per scène bepalen welke lampen er aan- en uitgaan of gedimd worden.

Lees verder

Geplande acties

Met de planner is het mogelijk om op bepaalde tijden automatisch bepaalde acties te laten uitvoeren. Dit kan een buitenlamp zijn die in/uit geschakeld wordt, maar ook een aanroep via een scène, het activeren van een thermostaatmodus of het sluiten van de gordijnen, ’s avonds als het donker wordt.

Lees verder

Aanwezigheidssimulatie

Met de aanwezigheidssimulatie van xxter kunt u zorgen dat een opgenomen schakelpatroon wordt afgespeeld wanneer de bewoner afwezig is, zodat het lijkt alsof er iemand thuis is.

Lees verder

Waarschuwingsservice

Met de waarschuwingsservice is het mogelijk om vanaf de installatie berichten te sturen naar de gebruiker.

Lees verder

Geïntegreerde kleurbediening

Het gebruik van kleuren-leds, zoals RGB-ledstrips of Philips Hue, is een moderne en duurzame manier van verlichtenm die steeds vaker worden toegepast in woningen en kantoren

Lees verder

Camera integratie

xxter ondersteunt netwerkcamera’s met MotionJPEG of met losse beelden in de app. Hiermee is het mogelijk in de app direct netwerkcamera’s te bekijken, zonder extra software.

Lees verder

Intercombediening

Combineer xxter met een Mobotix, Robin of 2N intercomsysteem om uw telefoon of tablet in een intercom te veranderen. Niet alleen ziet u wie er voor de deur staat, maar communiceert u ook met uw bezoek.

Lees verder